註冊 登錄

[開箱+討論] ibasso 旗艦 DX200, 苦候多時始出場, 更新情況 (#304 it03 組合聽感)

引用:
原帖由 taje 於 2017-1-10 11:20 PM 發表

話說果條煲機線其實係咪所有2.5mm輸出既機都岩用?
得,可以用落其他 2.5mm 去煲,不過聽聞隻煲雞頭係得 30ohm,咁用正常聽既音量去煲我諗問題不大

熱門搜尋: 結婚對戒 韓國女裝 crystal 韓國時裝 名牌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sm58 於 2017-1-11 01:30 AM 發表

狗師兄
請問呢部 DX200推 Heir 10.0 好聲嗎 甲唔甲呀
Heir10 本身好易夾 player 同線,呢對耳機唔難搞架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wuchan 於 2017-1-11 09:53 AM 發表

師兄 部機在ibasso player 關閉屏幕後是不是不可調大細聲 但在mango player 又可以
(播放DSD)
啱啱就你呢個問題試下自己果部係可以調較大細聲的

回覆 引用 TOP

吾該師兄 我reset過就正常番

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wuchan 於 2017-1-11 11:04 AM 發表

吾該師兄 我reset過就正常番
始終個系統都未係好完全穩定,希望ibasso 可以盡快搞個好少少既"補丁" 出黎!

熱門搜尋: liposuction foundation cc cream concealer cosmetic

回覆 引用 TOP

多謝師兄包膠

壹號機) Samsung Galaxy S8+ 128GB.
貳號機) Huawei Mediapad M3.
漈嗾) HiFi-E.T - Ma9.  (黃金卡 + IE800)
準備入手) -
巧想入手) - Kawasaki Z900.
呢期至愛) - Yamaha X-Max.

回覆 引用 TOP

承蒙各師兄師姐厚愛,呢個post 短短 24 小時就有 6600 個 view,希望幫到各位準用家! 多謝支持!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤道戇狗 於 2017-1-11 11:22 AM 發表

承蒙各師兄師姐厚愛,呢個post 短短 24 小時就有 6600 個 view,希望幫到各位準用家! 多謝支持!
九爺有冇消息會出其他amp module?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤道戇狗 於 2017-1-11 11:22 AM 發表

餓左ibasso旗艦好耐

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 im50 於 2017-1-10 09:07 PM 發表

狗爺部機電量可用幾耐🙏
初步電量測試
- High gain volume 80
- 2.5mm PO
- Wav file

50% 電量 play 左 4 小時! 並非核電型,睇落同AK 既續航力差不多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 taje 於 2017-1-11 11:36 AM 發表

九爺有冇消息會出其他amp module?
未知,我諗無咁快呱⋯⋯ 煲下而家個 module 先都未遲啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤道戇狗 於 2017-1-11 11:47 AM 發表

初步電量測試
- High gain volume 80
- 2.5mm PO
- Wav file

50% 電量 play 左 4 小時! 並非核電型,睇落同AK 既續航力差不多
謝狗爺🙏

回覆 引用 TOP

恭喜狗兄又有新玩具問ㄧ下部機嘅熱度又係㸃呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HTK@T 於 2017-1-11 01:44 PM 發表

恭喜狗兄又有新玩具問ㄧ下部機H熱度又係㸃呢
開頭 ibasso 預告由於用上兩粒 es9028pro 會有一定既熱力,但係我手上既DX200 比預期中唔熱,只係有微暖既感覺,同AK380 差好遠...

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。